(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme asiakkaallemme jo kokemusta omaavia ahkeria ja työtä pelkäämättömiä käsipurkajia tilamuutoskohteeseen Jyväskylään.

 Arvostamme jo hankittua kokemusta purkutöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on työhön tarttuva, työtä pelkäämätön ja ahkera asenne. 

Tehtävät pitävät sisällään piikkausta ja rälläköintiä sekä mahdollisesti vaativampia purkutöitä, jos taitoa ja valmiutta riittää. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@nordic.fi / 050 376 1988.  Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.