(Poistunut julkaisusta)

Purkutyöntekijä, Aluepurkaus Oy (Uusimaa)
Aluepurkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Aluepurkaus Oy on purkutöiden erikoisosaaja, joka on edelläkävijä purkutyön aiheuttamissa melu- ja päästöhaittojen minimoinnissa. Yritys on toiminut vuodesta 1989 saakka haasteellisten purkutöiden sekä useiden muiden erilaisten purkutyöprojektien parissa. Aluepurkaus palvelee asiakkaitaan Pori–Tampere-Kouvola-akselilla ja sen eteläpuolella.

Aluepurkaus Oy etsii nyt kauttamme reipasta ja oma-aloitteista purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Työsuhde alkaa kauttamme 6kk määräaikaisuudella.

Työtehtävänäsi ovat mm. tavaroiden kantaminen, piikkaus, purkutyöt lekalla/käsin, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Katsomme eduksesi aikaisemman purkutyökokemuksen purkurobotin ja kaivinkoneen avustamana. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia itseohjautuvasti ja myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Hakijoilta edellytämme myös:
• b-ajokorttia ja mielellään omaa autoa
• voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• kykyä työskennellä korkeilla paikoilla valjaissa (yli 20m)

Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/rakennusalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi 28.05.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka on mahdollista täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.