(Poistunut julkaisusta)

Purku/rakennusapulainen monipuolisiin työtehtäviin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme purku-/rakennusapulaista monipuolisiin ja vaihtuviin työtehtäviin Hyvinkäälle ja sen lähialueille. 

Tehtävä tarjoaa:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, joka on toiminut Suomessa jo yli 40 vuoden ajan asiantuntijana kiinteistövahinkojen hallinnassa. Toimit rakennusaputyöntekijänä sisäpurkutöissä sekä kiinteistövahinkojen torjunta- ja korjaamistehtävissä. Työtehtäviisi sisältyy mm. kantotyöt, purkuapu, kuivauksien asentaminen ja raivaus. Työ on liikkuvaa ja työkohteet vaihtelevat yksittäisistä kotitalouksista suuriin yritystiloihin.

Työt alkavat määräaikaisina Amikon kautta, mutta sinulla on mahdollisuus sen jälkeen työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7.30-16.00.

Tehtävä edellyttää:

  • - aikaisempaa kokemusta purkutöistä tai työmaalla toimimisesta
  • - voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja vähintään B-ajokorttia
  • - tarkkaa ja tunnollista työotetta, oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoa sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • - sujuvaa suomen kielen osaamista

Tehtävää haet:

Mikäli olet etsimämme rakennusalan osaaja, täytäthän hakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miia Vesaselta, miia.vesanen@amiko.fi, p. 050 463 2668.