(Poistunut julkaisusta)

Purkumies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Etsitään asiakkaan tarpeeseen omatoimista, reipasta ja siistiä jälkeä jättävää purkutyöntekijää. Kohteet on asiakkaalla pääasiassa vauriokorjauksia kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Osassa kohteissa on taustalla vesivahinkoa. Työmaalla työt alkavat työskentelyalueen suojauksella, alipaineistuksella ja tavaroiden kantamisella. Sen jälkeen puretaan kalusteet ja pinnat suunnitelmien mukaisesti. Töitä tehdään yksin ja pareittain. Lopuksi paikat siistitään ja jätetään odottelemaan kuivatusta. Jos paikat on valmiiksi kuivat, niin kohteeseen tulee seuraavaksi remonttiporukka tekemään uudet pinnat.

Odotamme, että hakijoilla on kokemusta vastaavista purkutöistä. Vaadimme, että sinulla on normaalit sosiaaliset taidot, koska työmaalla joutuu keskustelemaan asukkaiden kanssa, sekä positiivinen elämän asenne. Tarvitset myös omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen.

Töitä on tiedossa pitkäksi aikaa, jos asiat sujuu suunnitellulla tavalla.

Tähän työtehtävään voit hakea sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi tai hakulomakkeen kautta. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Jounilta numerosta 0400 904 349.