(Poistunut julkaisusta)

Purkumies
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme osaavaan joukkoomme purkutyöstä kiinnostuneita ihmisiä Keski-Suomeen.

Työn kuvas: keikka tai määräaikainen työ purkukohteissa Jyväskylässä, työn kesto sovittavissa asiakasyrityksemme kanssa. Työsi on purkutyötä projekteissa joissa tehdään eri tasoisia purkuja.

  • Kohteiden suojaus: purkumiehiä joilla olisi rakennuspuolen kokemusta suojauksesta ja purkutöistä. Näissä töissä tarvitaan aloitettavan kohteen ensimmäisissä työvaiheissa työkalut omaavaa tekijää suojaamaan kohteet ennen purkua.
  • Koneella tehtävissä puruissa tarvitaan käsipareja jätteen lajitteluun ja kone miehen kaverina toteuttamaan työvaiheita turvallisesti.
  • Käsillä/käsityökaluilla tehtävissä puruissa esim. kiinteistön sisäpuolisissa purkutöissä tarvitaan kokemusta ja näkemystä purkutyöstä mutta myös avustava purkutyö ovat tarpeen.
  • Avustava purkutyö eri kohteissa: purkuapumiehiä kevyemmällä kokemuksella kanto, siivous ja raivaus hommiin tarvitaan vaihtelevissa kohteissa.

Meillä on kokemus tarjota teitä yritys kumppaneillemme ja voimme alkuvaiheessa miettiä minkälainen rekry tai työllistymis tapa on sinulle paras.

Ei siis väliä vaikka olisit koulussa, työtön, työpaikan vaihdon tarpeessa tai alan vaihtaja.

Muista mainita erikoisosaamisestasi jos sinulla on sitä.

Hae meille sillä tämä ala tarvitsee tekijöitä.

Eduksi luettavat asiat: purkutyökokemus, rakennusalan kokemus, työturvallisuuskortti