(Poistunut julkaisusta)

Purchasing Specialist, kesätyö
KaVo Kerr Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme kesätyöntekijää Purchasing Specialistin tehtävään operatiivisen oston osastolle

Purchasing Specialistin tehtävässä lähetät ostotilauksia toimittajille, käsittelet tilausvahvistuksia sekä teet toimitusaikavalvontaa. Työtehtävä pitää sisällään monipuolista työskentelyä eri sidosryhmien kanssa, kuten tuotannon, materiaalihallinnan sekä strategisen hankinnan kanssa.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Sinulla on taitoa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja pystyt kohdentamaan tekemisesi oikeisiin asioihin. Osaat myös priorisoida työtehtäviäsi. Toimit hyvin tiimissä, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti. Toimimme globaalissa ympäristössä, joten englannin kielen taito on välttämätön. Kokemus tai opinnot toimitusketjunhallinnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan kesätyön 11 asiantuntijan positiivisessa tiimissä. Lean filosofiaa toteutetaan meillä myös materiaalihankinnassa ja pääset oppimaan miten se eroaa perinteiseen ostamiseen nähden.

Määräaikainen työsuhde on mahdollista aloittaa jo toukokuussa ja jatkaa elokuun loppuun asti. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön.

Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.
 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 30.3.2020: https://careers.envistaco.com/kavo-kerr/jobs/search/63581 Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun. Haastattelemme jo hakuaikana.