(Poistunut julkaisusta)

Purchasing Manager
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme nyt vahvistusta Finnlines-konsernin osto-osastolle Purchasing Managerin tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja pääkonttorimme on Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Toimit ostotiimien esimiehenä ja vastaat kokonaisuudessaan Finnlinesin epäsuorista materiaali- ja palveluhankinnoista ja hankintaprosessin sujuvasta toteutumisesta. Tehtävässäsi varmistat yhdessä ostotiimien kanssa koko organisaation eri toimintojen sujuvuuden oikein ajoitetuilla palvelu-, tarvike-, kone- ja huoltotilauksilla.

Purchasing Managerin keskeisiin vastuualueisiin meillä kuuluu:

 • Ostotiimien tukeminen päivittäisessä työssä
 • Strategisten hankkeiden johtaminen ja toteuttaminen
 • Hankintatoiminnon prosessien kehittäminen
 • Hankintatoimen kehittäminen kokonaisuudessaan
 • Yhteydenpito sisäisiin asiakkaisiin ja toimittajiin


Toimit esimiehenä yhdeksälle ostajalle ja tukenasi tässä ovat ostotiimien tiiminvetäjät. Tehtävän keskiössä on operatiivinen ostaminen ja toimit siten luontevasti myös ostajan roolissa.
 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset syventymään mielenkiintoisiin tehtäviin näköalapaikalla Suomen johtavassa varustamossa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja syventyä kansainvälisen konsernin hankintatoiminnon kokonaisuuteen. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.
 

Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus, aiempaa kokemusta vaativista hankinnan asiantuntijatehtävistä sekä kokemusta tiimin johtamisesta.

Toivomme vahvuuksistasi löytyvän seuraavia osaamisia ja ominaisuuksia:

 • Kokemusta ostotehtävistä, tekninen tuntemus eduksi
 • Erinomaisia neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
 • Kykyä priorisoida työtehtäviä ja ohjata ostotiimien päivittäistä tekemistä
 • Asiakaslähtöisyyttä (sisäisten asiakkaiden onnistumisen mahdollistaminen ja tukeminen)
 • Ymmärrystä operatiivisesta tekemisestä
 • Halua kehittää prosesseja ja hankintatoimintoa kokonaisuutena
 • Aitoa kiinnostusta merenkulkuun
   

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä tukea ostotiimejä heidän työssään, strategista ajattelua ja kokonaisuuden hahmottamista sekä kykyä viedä asioita eteenpäin. Arvostamme myös sparraavaa johtamisotetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä viestiä vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Group Purchasing Thomas Doepel, puh 050 565 4273, keskiviikkona 21.8. klo 12-14 ja perjantaina 23.8. klo 12-14. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 25.8.2019 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group