(Poistunut julkaisusta)

Purchaser, Fortum Oyj, kokoaikainen, Riihimäki
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Oletko valmis kehittämään taitojasi ostajana? Omaatko erinomaiset projektinhallinta- ja ihmissuhdetaidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Purchaser!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortumin Recycling and Waste-liiketoiminnalle kahta Purchaseria Riihimäelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on alkuvuodesta 2020.

Etsimme tehtävään kahta henkilöä. Toinen hakemamme henkilö voi olla opintojensa loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, ja etsimässä ensimmäistä työpaikkaansa hankinnan parissa. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa toimistotyökokemusta, ja motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi. Toiselta hakijalta toivomme jo muutaman vuoden työkokemusta ostamisen parissa. Erityisesti arvostamme ostamisen kokemusta palveluliiketoiminnan parista sekä neuvottelukokemusta.

Molemmat henkilöt tulevat työskentelemään ostojen parissa. Arkeen kuuluu tilausten hallinta, laskutuksen seuraaminen sekä muut monipuoliset back office-tehtävät. Lisäksi osallistut aktiivisesti toimittajayhteydenpitoon sekä –neuvotteluihin.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka sietää hektisyyttä ja muuttuvia tilanteita. Toivomme itseohjautuvaa ja luotettavaa tekijää, joka nauttii myös tiimi- ja sidosryhmätyöskentelystä. Meillä työkaveria ei jätetä yksin. Hommat hoidetaan ammattimaisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Operatiiviset ostot
 • Tilausten ja laskutuksen hallinta
 • Toimittajayhteydenpito
 • Toimittajaneuvottelut
Odotamme sinulta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja neuvotteluosaamista
 • Halua ja kykyä ottaa vastuuta ja omistajuutta
 • Kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä
 • MS Office-työkalujen hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja kasvavaa toimialaa
 • Arvokasta työkokemusta
 • Rennon työporukan, jossa on hyvä draivi tekemiseen
 • Hyvän perehdytyksen
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta ja tämä voisi olla mielenkiintoinen seuraava askel urallasi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.12.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.