(Poistunut julkaisusta)

PUR-osaston työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme asiakkaallemme Novoplastik Oy:lle Uuteenkaupunkiin 

Polyuretaaniosaston työntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa elokuun lopussa ja kestää puoli vuotta. Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille määräajan jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu mm. muotin vaihtoa ja asennusta, materiaalien lämmitystä ja asetusta muotille, tuotteen irrotusta, jäähdytystä ja viimeistelyä muotista sekä lopuksi tuotteen tarkastusta ja pakkausta.

Työ on fyysistä ja kokonaisvaltaista tuotantotyötä parityöskentelynä. Se edellyttää aktiivista työotetta ja huolellisuutta.

Mikäli kiinnostuit työstä, jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi