(Poistunut julkaisusta)

Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Eteläinen Suomi.

He etsivät nyt kauttamme pitkään työsuhteeseen CE-kortillista puoliperävaunuyhdistelmän kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden kuljettamisesta ja varastoinnista. Tehtävässä tulet ajamaan erikokoista teollisuuden rahtia ja myös erikoiskuljetuksia tulee työn alle säännöllisin väliajoin. Vastaat myös tarvittaessa varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta.

Kuljettajalta vaaditaan aikaisemman kuljetusalan kokemuksen, CE-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan ehdottomasti eduksesi.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä klo 6 – 18. 80h/2viikkoa. Olethan kuitenkin joustava, sillä kevään edetessä ja työmäärän lisääntyessä myös tunteja saattaa kertyä huomattavasti enemmän. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, kuitenkin sopimuksen mukaan helmikuun/maaliskuun aikana.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Ota härkää sarvista ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0263.