(Poistunut julkaisusta)

Puoliperävaununkuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Ovatko kuskin tehtävät sinulle jo tuttuja? Pidätkö kuljetusalan tuomasta maisemien vaihtelevuudesta ja maantie näkyy kiiltävänä horistontissa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin jatka lukemista. Haemme nimittäin asiakasyrityksellemme PUOLIPERÄVAUNUNKULJETTAJAA Hämeenkoskelle. 

Sinun tehtäväsi on puoliperävaunun kuljettaminen betonialan yrityksessä. Takataskustasi löytyykin jo vankkaa kokemusta kujetustehtävistä sekä kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävässä sinulla tulee olla myös CE-kortit sekä työturvallisuuskortti.

Sinä olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja tunnollinen tyyppi, jolta itsenäinen työskentely sujuu ongelmitta. 

Työt sinulla alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työ on alkuun noin 6 kuukauden määräaikaisuus meidän kauttamme, mutta tässä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen!

Jos tämä tehtävä herätti kiinostuksesi, niin jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta www.amiko.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 0504767404, saara.hasa@amiko.fi.