(Poistunut julkaisusta)

Puoliperävaununkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme asiakkaallemme kuljettajaa puoliperävaunulle.

Alustavasti tarvetta on ainakin kesäkaudelle lomien tuuraukseen, mutta mahdollisesti työt alkaisivat jo aiemmin keväällä ja jatkuen myös kesän ylitse.
Olitpa siis etsimässä kesätöitä tai pidempiaikaista työtä, niin tämä voi olla sinun paikkasi.

Työssäsi tulet olemaan viikot tien päällä, ajojen suuntautuessa ympäri Suomen, varsinkin Helsinki-Turku-Tampere - seuduille.
Sinun täytyy siis kyetä itsenäiseen ja vastuuntuntoiseen työskentelyyn ja toivommekin tekijältä aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä ja työmuodosta.

Jos itsenäinen duuni auton ratissa kiinnostaa, niin hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.