(Poistunut julkaisusta)

Puoliperävaununkuljettaja (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

 

Hakuaika 07.01.2020 – 20.01.2020

Haemme nyt asiakasyritykseemme puoliperävaununkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on toiminut pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1991. Yritys palvelee asiakkaitaan teollisuuden ja rakentamisen parissa tarjoamalla kuljetus-, nosto-, maanrakennus-, vaihtolava- ja varastointipalveluita sekä raskaita erikoiskuljetuksia. Toimipaikka sijaitsee Vantaalla ja toiminta sijoittuu suurelta osin pääkaupunkiseudulle. Tämän lisäksi kuljetuksia tehdään myös eri puolille Suomea sekä ajoittain myös ulkomaille. Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• aiempaa kokemusta puoliperävaunun kuljettamisesta
• voimassa olevia ammatti-/kuljettajakortteja (BECe)
• kykyä suoriutua myös fyysisistä työtehtävistä, kuten kuormausliinojen sitominen jne.

Arvostamme vastuuntuntoista työskentelytapaa sekä kykyä noudattaa tarkkojakin ohjeistuksia raskaiden erikoiskuljetusten osalta.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.