(Poistunut julkaisusta)

Puolijohdealan asiantuntija prosessi-insinööriksi
Okmetic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Oletko kiinnostunut puolijohdealasta, tai haluat syventää asiantuntemustasi? Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa Okmeticia.

Okmetic Oy on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkovalmistaja ja ja puolijohdealan asiantuntijatalo. Haemme prosessi-insinööriä vahvistamaan piikiekkojen valmistuksen prosessitiimiä. Olet osa viidentoista puolijohdealan ammattilaisen tiimiä, jossa on sekä alan huippuammattilaisia ja uraansa aloittelevia.

Prosessi-insinöörin tehtävässä seuraat ja kehität tuotantoprosessin ja –laitteiden käytettävyyttä, tuotannon suorituskykyä sekä saantoa ja ratkot välittömiä ongelmia. Vastuullasi ovat myös prosessimuutosten läpivienti ja uusien laitteiden käyttöönotto. Tehtävä tarjoaa hyvän tasapainon käytännön työtä ja teoreettista analyysia.

Seuraamme modernia tuotantoprosessia datan avulla, joten tilastolliset menetelmät ovat osa työtäsi. Katsomme eduksi teknisen korkeakoulututkinnon sekä puolijohdetekniikan tuntemuksen, tai käytännön kokemuksen tuotantoprosessien valvonnasta ja kehittämisestä. Olethan meihin yhteydessä viimeistään 17.11. urasivujemme kautta.