Pumppujen huoltoteknikko
Xylem Water Solutions Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Mikäli kaipaat merkityksellistä työtä, jossa suoraan toiminnallasi vaikutat miljoonien suomalaisten elämänlaatuun, on meillä työ juuri sinulle ja kannattaa jatkaa lukemista.

Puhdas juomavesi hanasta on suomalaisille itsestäänselvyys, mutta moni tuntee myös varmasti sen epämiellyttävän tunteen, kun hanasta ei tulekaan vettä ja koko asuinalueen tai kiinteistön vedenjakelu on keskeytetty huoltotöiden, rikkoutuneen putkiston tai jonkin muun vian vuoksi.

Puhtaan veden jakelu ja likaisen veden käsittely on meille kaikille elintärkeää. Erityisesti näin poikkeusolosuhteiden aikana veden käsittelyn toimintavarmuuden ja tehokkuuden tärkeys korostuu. Sen vuoksi etsimmekin uutta huoltoteknikkoa huoltamaan veden käsittelyyn tarkoitettuja pumppuja.

Xylem konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneista yrityksistä, joka toiminnallaan takaa puhtaan juomaveden saannin, likaisen veden puhdistamisen ja liiallisen tulvivan veden siirtämisen, pois vaaraa tai vahinkoja aiheuttamasta.

Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle huoltoteknikkoa vesipumppujen huoltoon. Tehtäviisi kuuluu Xylemin pumppujen mekaaniset huollot ja asennukset. Riippuen pumpun huoltotarpeista saatat siis vaihtaa esimerkiksi pumppuun uudet laakerit, tiivisteet tai vaikkapa akseleita. Koska pumput toimivat sähköllä, pitää huolto myös jonkin verran sisällään pumppujen sähköisten osien huoltoa.

Pumput huolletaan pääsääntöisesti Xylemin toimipisteellä Vantaan Piispankylässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Satunnaisesti tehtäviisi kuuluu myös pumppujen asentamista asiakkaiden kohteissa pääkaupunkiseudulla. Työ pitääkin sisällään monipuolisesti sekä mekaanisia että sähköisiä huolto ja asennustehtäviä.

Työtä tehdään käytännössä itsenäisesti omaa pumppua huoltaen, mutta et koskaan kuitenkaan ole yksin, vaan työskentelet samassa tilassa muun huoltohenkilöstön kanssa. Koska työssä yhdistyy sähkö ja vesi, korostuu tehtävässä vaatimus huolelliselle ja tarkalle työskentelylle. Mikäli työturvallisuus määräykset ovat sinulle vain sääntöjä rikottavaksi, ei tämä paikka ole sinua varten. Etsimmekin henkilöä, joka arvostaa turvallista työskentelyä, pitää itsenäisestä, fyysisestä sekä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä.

Työhön soveltuu hyvin talotekniikka-, lvi- tai sähkö- ja automaatioalan koulutus. Aikaisempaa kokemusta pumppujen huollosta ei ole välttämätöntä omata, mutta jonkin asteista kokemusta mekaanisista huolloista on hyvä olla. Eduksi on myös sähköpätevyydet (S3 tai S2) ja C-ajokortti. Kaikista tärkein ominaisuus tehtävään hakemisen kannalta on kuitenkin kiinnostuksesi ja asenteesi pumppujen parissa työskentelyä kohtaan. Xylemillä on tilaa niin kokeneille asentajille kuin myös innokkaille oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään yhteiskunnan huoltovarmuuden kannalta erittäin tärkeään työhön, kansainväliseen konserniin, jossa työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan. Saat käyttöösi myös halutessasi matkapuhelin- ja lounasedun.

Työtä tehdään arkisin päivätyönä 37,5h/vko. Työsopimus tehdään vuoden määräaikaiseksi Adeccon ja tehtävään valitun henkilön välille, jonka jälkeen mahdollista työllistyä suoraan Xylemin työntekijäksi. Työ alkaa joustavasti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi meille, mikäli haluat työn tärkeällä toimialalla ja haluat omalta osaltasi päästä vaikuttamaan meidän kaikkien hyvinvointiin!

Tietoa Xylemistä:

Xylem on johtava vesiteknologiayritys, joka on sitoutunut "ratkaisemaan veden" luomalla innovatiivisia ja älykkäitä teknologiaratkaisuja vastaamaan maailman vesi-, jätevesi- ja energiatarpeisiin.

Jatkuvasti kasvavien haasteiden maailmassa, Xylem toimittaa innovatiivisia vesiteknologiaratkaisuja veden kiertokulun kaikkiin vaiheisiin.

Teknologinen osaamisemme koko veden elinkaaren aikana on vertaansa vailla. Hyötysuhteeltaan erinomaiset vesiteknologiamme sekä pumppu- ja sovellusratkaisumme säästävät energiaa, vähentävät elinkaarikustannuksia ja edistävät kestävää kehitystä. Valikoimastamme löytyy ratkaisu aina keräämisestä ja jakelusta lähtien veden uudelleenkäyttöön ja ympäristöön palauttamiseen asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351144
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tomi Kolu (tomi.kolu (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa