(Poistunut julkaisusta)

Pumppuasentaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajaa viemäreiden ja putkistojen ohipumppauksiin vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään päivävuorossa ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pumppuasentajana työskentelet pesu- ja purkupalveluihin erikoistuneessa asiakasyrityksessämme pumppu- ja putkiasennuksissa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työn luonteesta johtuen työpäivät saattavat ajoittain venyä. Tehtävä sisältää myös kuorma-autolla ajoa, mutta työnantaja on tarvittaessa valmis kouluttamaan ajokortin sekä kuljettajan ammattipätevyyden valitulle henkilölle. Työhönottopiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa.

Toivomme sinulta yleisten käsityökalujen käyttökokemusta sekä perusymmärrystä teknisistä asennustehtävistä. Osaaminen voi olla karttunut joko koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Tehtävään hyvin soveltuva henkilö omaa positiivisen ja itseohjautuvan työskentelytavan, eikä työskentely ahtaissa ja ajoittain likaisissa tai fyysisesti raskaissa oloissa tuota ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Suureksi eduksi katsomme C luokan ajokortin sekä voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen asentajan tehtävän hyvässä ja joustavassa organisaatiossa. Työsuhde alkaa määräaikaisena kesäsesongin ajaksi, mutta hyvin suoritettujen töiden jälkeen sinulle on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 12 -13 Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 5012792

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.