Pumppuasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Haemme asiakkaallemme Euraan, sekä ympäristökuntiin koneistusta ymmärtävää pumppuasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Työssä toimit osana monipuolista kunnossapito/asennustiimiä. Työtehtävät ovat kohteesta riippuen monipuolisia laiteasennuksia ja huoltoja sekä yleistä kunnossapitoa. Tehtävässä ei vaadita koneistuksen täysimääräistä osaamista, vaan tärkeämmässä roolissa on ymmärrys koneiden ja laitteiden toimintaperiaatteista. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta asentajan tehtävistä, tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Toivomme sinulta lisäksi osaamista ja ymmärrystä teollisuuden pumpuista ja pumppaamoista sekä piirustusten lukutaitoa. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: pumppuasennus, teollisuus, asentaja, päivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533245
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Eura, Pori, Rauma