(Poistunut julkaisusta)

Pumppuasentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista 

PUMPPUASENTAJAA

viemäreiden ja putkistojen ohipumppauksiin vaihteleviin työkohteisiin Pirkanmaan alueelle. 


Työskentelet pesu- ja purkupalveluihin erikoistuneessa yrityksessä pumppu- ja putkiasennuksissa, ja työnkuvaan saattaa sisältyä myös kuorma-autolla ajoa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työn luonteesta johtuen työpäivät saattavat ajoittain venyä.

Toivomme hakijalta kokemusta yleisten käsityökalujen käytöstä sekä perusymmärrystä teknisistä asennustehtävistä. Osaaminen voi olla karttunut joko koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Lisäksi sinulla tulisi olla C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa yrityksessä. Valitulle henkilölle järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, palkkaus on TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=580 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.