(Poistunut julkaisusta)

Pumppuasentaja Deletelle
Delete Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Delete Finland Oy:lle asentajaa viemäreiden ja putkistojen ohipumppauksiin vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään päivävuorossa ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pumppuasentajana työskentelet pesu- ja purkupalveluihin erikoistuneessa yrityksessä pumppu- ja putkiasennuksissa, ja työtehtävät pitävät sisällään myös kuorma-autolla ajoa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työn luonteesta johtuen työpäivät saattavat ajoittain venyä. Työhönottopiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ilmalassa, ja paikalle pääsee tarpeen tullen myös ilman autoa.

Toivomme hakijalta yleisten käsityökalujen käyttökokemusta sekä perusymmärrystä teknisistä asennustehtävistä. Osaaminen voi olla karttunut joko koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Lisäksi sinulla tulisi olla C-luokan ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Valitulle henkilölle järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Tehtävään soveltuva henkilö omaa positiivisen ja itseohjautuvan työskentelytavan, eikä työskentely ahtaissa ja ajoittain likaisissa tai fyysisesti raskaissa oloissa tuota ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen asentajan tehtävän hyvässä ja joustavassa organisaatiossa. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kirjoilla, mutta hyvin suoritettujen töiden jälkeen sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Tehtävään liittyvät yhteydenotot toivomme osoitettavan Baronalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321.