(Poistunut julkaisusta)

Pulverimaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään pulverimaalaria.

Työnkuva

Työ on metallisten kappaleiden pulverimaalausta jauhemaalein automaattimaalaamossa. Ruiskumaalausta tehdään myös käsin (haasteellisemmat kappaleet). Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työhön kuuluu aina tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, mm. tavaroiden ripustus ja vastaanotto.

Toivomme valittavalta henkilöltä

Onko Sinulle jo kertynyt kokemusta pulverimaalauksesta? Onko Sinulle esim. pintakäsittelijän koulutus tai oletko oppinut pulverimaalauksen salat työn kautta? Onko työkokemusta kertynyt sen verran, että työelämän perussäännöt on hallussa? Entä pysyykö maaliruisku vakaana kädessä kiireellisemmässäkin tilanteessa? Jos vastasit ainakin suurimpaan osaan kysymyksistä kyllä, voit olla etsimämme henkilö. 

Mitä työ tarjoaa?

Työssä pääset mukaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Työt hoidetaan asianmukaisesti, mutta työpaikalla saa silti olla mukavaa. Käsiteltäviä kappaleita on monenmuotoisia ja monenkokoisia, joten pääset kehittämään osaamistasi pulverimaalaajana. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, mutta haethan silti mahdollisimman pian, sillä toiveena on täyttää tehtävä nopeasti. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona.

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi / 040-7069967

Avainsanat: pulverimaalaus, pulverimaalari, pulverimaalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely