(Poistunut julkaisusta)

Pulverimaalari, Tuusula
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2019
Alupro Oy on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tunnelma tuotannossamme on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Oma tuotantolaitoksemme ja jauhemaalaamomme takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Arvostamme toistemme kädenjälkeä ja yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos.

Nyt haemme asiakkaamme Alupro Oy:n maalausryhmään ammattitaitoista

MAALARIA

työskentelemään automaattilinjalla jauhemaalaamossa. Toimipiste sijaitsee Tuusulan Jusslan teollisuusalueella. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Toivomme sinulla olevan yli viisi vuotta kokemusta teollisuusmaalauksesta. Erityisesti arvostamme työkokemustasi pulverimaalauksesta automaatiolinjalta. Toivomme, että Sinulla on kokemusta myös manuaalisesta maalauksesta ja että ymmärrät koko maalausprosessin.

Hakemamme henkilö on laatutietoinen ja yhteistyökykyinen, sillä teet läheistä yhteistyötä muiden tuotannon työntekijöiden kanssa jatkuvasti. Suoritat työsi ohella laadunvalvontaa, olethan viimeinen lenkki tuotannossa ennen tuotteiden lähettämistä asiakkaille.

Tuotannossa tehdään tarvittaessa vuorotyötä. Työyhteisö on kansainvälinen, tulet toimeen suomen kielellä, englannin kielen katsomme eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä jossa työntekijöitä koulutetaan jatkuvasti tarpeen mukaan.


Edellytämme sinulta

Vähintään 5 vuoden kokemusta teollisuusmaalauksesta
Koko maalausprosessin ymmärrystä
Suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtävänkuvan tunnetussa teollisuuden alan yrityksessä
Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen


Arvostamme

Hyvää englannin kielen taitoa
Kokemusta myös manuaalisesta maalauksesta.


Kiinnostuitko?

Onko tässä Sinun seuraava työpaikkasi? Jätä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, ja kerro meille mikä tekee juuri Sinusta oikean valinnan tähän tehtävään. Olethan nopea hakemuksesi kanssa, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi