Pulverimaalari, Top Speed Oy
Top Speed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Top Speed Oy:lle

PULVERIMAALARIA

4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Sitoutuneella tekijällä on tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Top Speed Oy on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuusyritys, joka työllistää 31 henkilöä. Yritys aloitti toimintansa Tikkakoskella ja siirtyi Jyväskylän Seppälän teollisuusalueelle vuonna 1996. Perustan yhtiön toiminnalle luo asiakaskunta, joka muodostuu laaja-alaisesti metalli- ja elektroniikkateollisuuden eri osa-alueilta. Ammattitaitoinen ja hyvin motivoitunut henkilöstö huolehtii asiakkaan tuotteiden korkealuokkaisesta ja tarkasta viimeistelystä. Laadukasta ja toimitusvarmaa toimintaae ohjaa SFS-EN ISO 9001-2015 laatustandardi.

Arvostamme aiempaa kokemusta pulverimaalauksesta, mutta eduksesi katsotaan myös kokemus esimerkiksi märkäruiskumaalauksesta. Toivomme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Maalaamossa työskennellään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme Sinulle kokoaikaisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä ja työllistyä pitkäaikaisesti vakavaraiseen yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, 044 334 6315, jyvaskyla@go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314282
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi