Pultruusiolinjan koneenhoitaja Exel Composites Oyj:lle
Exel Composites Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

Sykkiikö sydämesi teollisuudelle? Haluatko liittyä mielenkiintoisen komposiittiteknologian osaajien joukkoon?

Tuotanto jatkaa kasvamistaan ja siksi nyt avautuu lisää operaattorinpaikkoja! Etsinnässä pitkäaikaisia työntekijöitä.

Haemme asiakkaallemme Exel Composites Oyj:lle Joensuun Heinävaaraan PULTRUUSIOLINJAN KONEENHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavan kauttamme vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen.

ASIAKAS

Exel Compositesissa ratkaisemme haasteita ja autamme asiakkaitamme säästämään resursseja yli 60 vuoden kokemuksella. Edistykselliset, jatkuvilla tuotantoteknologioilla valmistetut komposiittiratkaisumme palvelevat eri teollisuudenalojen asiakkaita kaikkialla maailmassa. Tuotteitamme käytetään tuulivoima- ja kuljetusalojen sovelluksista rakennuksiin ja infrastruktuuriin.

TYÖTEHTÄVÄ

Pultruusio on valmistusmenetelmä jota käytetään muovien valmistamisessa. Koneenhoitajan tehtävät koostuvat tuotantolinjojen tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen asti.

Sinulta toivotaan motivoitunutta ja oppimishaluista asennetta. Alalle ei ole suoranaista koulutusta, joten saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä arvokkasta osaamista ammattitaitoihisi. Eduksi katsotaan aiempi koulutus tekniselle alalle tai kokemusta teollisuuden tehtävistä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Hakijana olet yhteistyökykyinen, innostunut sekä tiimi- että itsenäiseen työotteeseen kykenevä tiimipelaaja. Työssä pärjätäksesi sinulla on sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi saat vaihtuvia työsuhde-etuuksia Baronan kautta.

Työvuoromalli: 3-vuorotyö

Palkkaus: Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491669
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505999580
  • Sijainti: Joensuu, Ilomantsi, Kontiolahti