(Poistunut julkaisusta)

Pullohuoneen työntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Sinulla on nyt kultainen tilaisuus edessäsi hakea töihin Osuuskauppa Hämeenmaan riveihin. Tarvitsemme juuri sinua uudeksi vahvistukseksi pullohuoneen työntekijöiden joukkoon. Kuulostiko hyvältä? Jatka siis lukemista!

Sinun työpäiviisi tulee tässä tehtävässä kuulumaan pullonpalautusautomaattien ja pullohuoneen tilan kunnossapitoa. Olennaisena osana sinä tulet myös huolehtimaan päivittäistavarakaupan kärryjen järjestelystä, joten tässä työssä pääset siis hyödyntämään myös lihaksiasi! Sinulle kuuluu työssä myös yleinen siisteyden ylläpito, joka pitää sisällään esimerkiksi pahvien keruuta.

Tässä työssä sinä pääset olemaan tiivis osa päivittäistavarakauppaa ja heidän asiakaskuntaansa. Olet siis ehdottoman asiakaspalveluhenkinen, täsmällinen ja tarkka, vastuullisuutta unohtamatta! Sinulta tulee luonnostaan itsenäinen työskentely oma-aloitteisella otteella, mutta nautit myös tiimityöskentelystä hyvässä porukassa. 

Työaikasi tulevat olemaan kaupan aukioloaikojen mukaiset, joten olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsi tulee olemaan keikkaluontoista, joten sinun kannattaa varautua siihen, ettei työtä ole joka viikko. Tässä sinulle on siis tarjolla tehdä työtä vapaa-ajan menot mahdollistaen, tilaisuus kerryttää työkokemusta tai kenties kerryttää matkakassaa maailmanympärysmatkaa varten!

Jos koet, että olet juuri etsimämme keikkalainen, jätä hakemus pikimmiten verkkosivuillamme. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi