Pullo- ja kärrypalvelutyöntekijä - Kirkkonummi
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä päivittäistavarakauppaan pullo- ja kärrypalvelutehtäviin

Etsitkö monipuolista työtä, jossa päivän työtehtävät vaihtelevat kärrypalautuslogistiikasta pullokoneiden kanssa työskentelyyn? Tykkäätkö kohdata asiakkaita työpäiväsi aikana? Haluatko itse vaikuttaa työvuoroihisi? Onko hakusessa toinen työ vai haluatko tehdä töitä viisi päivää viikossa?

Mikäli vastasit kyllä joihinkin edellä mainituista kysymyksistä olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Haemme nimittäin Kirkkonummelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työntekijöitä.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja riippuvat vuorosta, jossa tulet työskentelemään. Tehtäviin sisältyvät pullokoneiden siistiminen, palautukseen lähtevien tuotteiden tilitykset ja lähetysten valmistelut, myymälässä ja kentällä kori- ja kärrypalautuslogistiikka, materiaalien hankinta tarvittaessa, ser-kierrätys, pakasteiden purkaminen ja juomavaraston kierrätys.

Emme vaadi aiempaa kokemusta, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Oppimishalu ja asenne ovat tärkeimmät piirteesi selvitäksesi työssä, joten toivomme sinun olevan valmis haastamaan ja kehittämään itseäsi. Työtä on tarjolla aamu- ja iltavuorossa viikon jokaisena päivänä 1-5 vuoroa viikossa. Vuorot sijoittuvat 08:00-22:00 välille. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme hakijoilta

 • Täysi-ikäisyyttä
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 • Reipasta asennetta työntekoa kohtaan
 • Valmiutta oppia uutta

Eduksesi on

 • Kokemus päivittäistavarakaupasta
 • Hyvä fyysinen kunto

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1497466
 • Tehtäväalue: Kaupan ala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Osa-aikainen
 • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kirkkonummi