(Poistunut julkaisusta)

Puistotyönjohtaja, viherkunnossapito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Viherkunnossapito etsii itäiselle alueelle (Suur-Leppävaara) uutta puistotyönjohtajaa.

Toimit alueen vihertyöpäällikön kanssa työparina yksikössä, jonka toimenkuvaan kuuluu puisto- ja katuviheralueiden sekä julkisten kiinteistöjen pihojen erilaiset kunnossapitotehtävät. Talvikaudella yksikön työt painottuvat taajamametsien hoitotöihin.

Puistotyönjohtajana vastaat yksikön päivittäisestä työnjohdosta, asukaspalautteisiin vastaamisesta, kenttätöiden ohjaamisesta ja töiden valvonnasta (sis. urakoitsijat). Kenttätyöstä vastaa 11 vakituista viheraluehoitajaa / ylläpitoammattihenkilöä, lisäksi sesongin aikana on määräaikaisia työntekijöitä eri pituisissa työsuhteissa.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta töiden ja työmenetelmien kehittämiseen. Puistotyönjohtajan työssä tarvitaan lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten sekä yhteistyötahojen kanssa.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut, Viherkunnossapito.
Työaika: 38 h 45 min / viikko.
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta viheralalta sekä B-ajokorttia.

Arvostamme hyviä ICT-taitoja, kokemusta taajamametsien hoidosta, erilaisten työkoneiden käyttö- ja huolto-osaamista sekä ryhmänvetäjä- tai työnjohtokokemusta.

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista. Työyhteisömme on avoin, utelias, kokeilunhaluinen ja kehittämismyönteinen. Työntekijöitä ja esimiehiä tuetaan eri tavoin. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään työssäsi, verkostoitumaan sekä pitämään ammattitaitoasi ajan tasalla.