(Poistunut julkaisusta)

Puistopuutarhuri
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Nurmijärven seurakunta hakee puisto- ja hautatoimeen

Puistopuutarhuria

Puistopuutarhurin työhön kuuluu työnjohto ja -suunnittelu hautausmaalla ja kiinteistöjen piha-alueilla sekä töihin osallistuminen. Työ sisältää monenlaista puistotyötä, asiakaspalvelua ja työkoneiden käyttöä (mm. ruohonleikkaus, lumen auraus ja joskus myös haudan kaivuu). Puistopuutarhuri on puisto- ja hautatoimessa tärkeässä asemassa huolehtimalla käytännön töistä kustannustehokkaasti ja oikeassa tärkeysjärjestyksessä.
Varallaolo lauantaiaamuisin lumitöiden vuoksi voi myös olla mahdollista.

Arvostamme työhön soveltuvaa viheralan tutkintoa ja tässä ilmoituksessa mainittujen työkoneiden käyttötaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot niin esimiestyössä kuin seurakuntalaisten asiakaspalvelussa ovat oleellisia taitoja tehtävän hoitamisessa samoin kuin seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtäminen.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Seurakunnan konekalustoon kuuluu: pyöräkuormaaja, pientraktoreita, ajoleikkureita, maataloustraktori, kaivinkone sekä monia puutarhatyökoneita.
Pääasiallinen työpiste on kirkonkylän hautausmaa, Aleksis Kiven tie 2, Nurmijärvi, mutta työkohteita on myös Klaukkalassa ja Rajamäellä.
Työntekijöitä puisto- ja hautatoimessa on vakituisesti 6 ja kesäkaudella 16-20.

Tehtävän peruspalkka on 2380,95 euroa vaativuusryhmässä 502. Lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 5.11.2020.

Työsuhde alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemusten tulee olla perillä 30.10.2020 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää osoitteella Nurmijärven seurakunta, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Lisätietoja antaa puistopäällikkö Kari Kouhia, puh 050 597 6770, sähköposti kari.kouhia@evl.fi