(Poistunut julkaisusta)

Puistomestari, Satakunta
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme vankityönjohtoa tekevää puistomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut-yksikköön Poriin 1.1.2021 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on 31.12.2021 asti. Tehtävä täytetään ehdollisena, kunnes ulkopuolinen rahoitus on varmistunut, ja rahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2022 loppuun.

Puistomestarina vastaat ensisijaisesti luonnonhoitotöiden toteutuksesta sekä retkeilypalvelujen huollosta, kunnostuksesta ja rakentamisesta. Huolehdit siitä, että Luontopalveluiden hallinnassa olevat rakenteet ja rakennelmat, kuten pitkokset, luontotornit ja maastoportaat ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa ja käytössä. Teet myös luonnonhoitotöitä kuten vieraslajien poistoa, niittoja ja harvennuksia. Suunnittelet työmaiden toteutusta itsenäisesti. Työt tehdään yhdessä Huittisten avovankilan kuuden hengen vankiryhmän kanssa. Työskentelyalueina ovat erityisesti Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto, Selkämeren kansallispuisto sekä muut valtion omistamat luonnonsuojelualueet Satakunnassa. Työssä tehdään välillä useamman päivän työmatkoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai työkokemusta rakentamisesta, sekä tavanomaisten työkalujen ja koneiden käyttötaitoa (esim. moottorisaha, raivaussaha, mönkijä). Työssä tarvitset myös vähintään B-ajo-oikeutta, suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. BE-ajo-oikeus, kokemus vastaavien ajoneuvojen kuljettamisesta sekä luonnonhoito-osaaminen katsotaan eduksi. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kenttäpäällikkö Anssi Riihiaho, puh. 040 552 7516.