(Poistunut julkaisusta)

Puistomestari, Metsähallitus, Hämeenlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Haemme kolmea (3) puistomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.1. - 31.12.2021 Hämeenlinnaan Metsähallituksen Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluvat maastorakenteiden ja reittien huolto-, ylläpito- ja rakentamistehtävät sekä luonnonhoitotehtävät ja vankien työnjohto. Metsähallitus tekee yhteistyötä avovankiloiden kanssa tarjoamalla työkohteita. Työskentelyalueina ovat Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot, Evon retkeilyalue sekä lähialueen muut suojelualueet. Työpisteenä toimii Hämeenlinna.

1) Puistomestari
- Edellytämme vahvaa ja monipuolista rakentamistaustaa (rakennusmestari, kirvesmies tai vastaava) ja kokemusta työnjohdosta sekä EA-1 korttia. Työtehtävät ovat pääasiassa Evon retkeilyalueella.

2) Puistomestari
- Edellytämme monipuolista työkokemusta rakentamisesta ja luonnonhoidosta sekä laaja-alaista kaluston käyttökokemusta (moottori- ja raivaussaha, mönkijä, moottorikelkka ja rakentamiseen liittyvä kalusto) ja kokemusta työnjohdosta sekä EA-1 korttia. Sopiva koulutus voi olla esim. metsätalousinsinööri, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja tai vastaava. Työtehtävät ovat pääasiassa Evon retkeilyalueella.

3) Puistomestari
- Edellytämme monipuolista työkokemusta rakentamisesta ja luonnonhoidosta sekä laaja-alaista kaluston käyttökokemusta (moottori- ja raivaussaha, mönkijä, moottorikelkka ja rakentamiseen liittyvä kalusto) ja kokemusta työnjohdosta sekä EA-1 korttia. Sopiva koulutus voi olla esim. metsätalousinsinööri, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja tai vastaava. Työtehtävät ovat pääasiassa Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa.


Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä maastossa liikkumisen taitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä tarvitset myös ajokorttia (BE), työnjohto-osaamista, hyviä yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta. Luonto- ja retkeilytuntemus, vankityönjohtokokemus sekä englannin kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys, joka tehdään Rikosseuraamuslaitoksen hakemuksesta (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Tehtävien täytön edellytyksenä on hyväksytty henkilöturvallisuusselvitys.


Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallituksen Järvi-Suomen luontopalvelujen kenttäpäällikkö Arto Pummila, puh. 040 751 5305. Tavoitettavissa ma-pe klo 7-9.

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös ansioluettelosi.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi