(Poistunut julkaisusta)

Puistomestari (ikkunaverstas), Satakunta
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme vankityönjohtoa tekevää puistomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut-yksikköön Poriin 1.1.2021 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on 31.12.2021 asti. Tehtävä täytetään ehdollisena, kunnes ulkopuolinen rahoitus on varmistunut, ja rahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2022 loppuun.

Puistomestarina vastaat ensisijaisesti ikkuna- ja rakennusosaverstaan toiminnasta ja siihen liittyvästä vankityönjohdosta. Huolehdit siitä, että verstaalla työskentelevät vangit saavat tarvittavaa opastusta ja tietoa rakennusosien kunnostamisesta, ja että osat tulevat oikeaoppisesti ja ripeästi kunnostettua. Suunnittelet rakennusosien haun, kunnostukset ja palautukset itsenäisesti. Kunnostustyöt tehdään Huittisten vankilassa, mutta rakennusosia haetaan koko Rannikon puistoalueen laajuudelta. Työssä tehdään välillä useamman päivän työmatkoja.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta ikkunarestauroinnista sekä siinä käytettävistä materiaaleista. Tehtävässä menestyminen edellyttää pellavaöljymaalin ja -kitin valmistuksen sekä käytön hallintaa, osaamista puitteiden paikkauksista sekä niiden edellyttämän puutavaran laadun määrittämisestä, perustyökalujen kuten vannesahan ja oiko- ja tasohöylän käyttötaitoa, lasinleikkaustaitoa sekä ajokorttia. Puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Työnjohdollinen kokemus on eduksi. Kerro hakemuksessa esimerkein miten olet hankkinut em. taidot ja missä olet niitä hyödyntänyt. Haastatteluun valituilta osaaminen testataan harjoitustehtävin. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, BE- ja C-ajo-oikeutta ja kokemusta vastaavien ajoneuvojen kuljettamisesta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kenttäpäällikkö Anssi Riihiaho, puh. 040 552 7516 ja erikoissuunnittelija Hilja Palviainen 040 754 5131.