(Poistunut julkaisusta)

Puhtausalan kouluttaja
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Oletko puhtausalan ammattilainen, tiimityöskentelijä, valmis haasteisiin sekä itsesi ja työyhteisösi kehittämiseen?

Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle puhtausalan ammattilaista vahvistamaan kouluttajatiimiämme.

Kouluttajana tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaalle tuotetut projektit toteutuvat sovitulla tavalla. Toimenkuvaasi kuuluu koulutustoteutusten suunnittelu, kouluttaminen ja arviointi sekä yhteydenpito yrityksiin niin tutkintotavoitteisissa ja myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissa.

Sinulla on vankkaa alan työkokemusta esim. palveluliikemaailmasta sekä mahdollisesti myös työnjohdollista kokemusta. Edellytämme käytännön osaamista vaativista kohteista. Olet suorittanut vähintään alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Pedagoginen pätevyys on plussaa, mutta ei välttämättömyys. 

Arvostamme koulutus- ja näyttötutkintotoiminnan tuntemusta. Olet myös mahdollisesti toiminut työpaikkakouluttajana. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Haluat itsekin kehittyä ja antaa panoksesi koulutuksen kehittämiseen. Pystyt tarvittaessa kouluttamaan englanniksi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Amiedussa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus näyttää osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 20.8.2018.

Hae jo tänään, kuitenkin viimeistään 24.7.2018 mennessä. hakulomake

Lisätietoja meistä ja tehtävästä saat palvelupäällikkö Janne Ilmoselta sähköpostitse janne.ilmonen(at)amiedu.fi. Henkilöstöpäällikkö Kati Nurkkala puhelimitse tavoitettavissa 28.6. klo 8-10, p.040-542 2662. kati.nurkkala(at)amiedu.fi.