(Poistunut julkaisusta)

Puhtaus- ja hygienia-asiantuntija
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Ammattipuhtaus ja -hygienia on yksi neljästä liiketoiminta-alueestamme. Olemme Suomen johtava ammattipuhtaus ja -hygienia-asiantuntija. Tuotamme hyvinvointia puhtaudesta, koulutamme alan ammattilaisia ja valmistamme tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita sekä palveluita kaikille korkeaa hygienia- ja puhtaustasoa vaativille toimialoille. Ammattisiivous, keittiöhygienia, sairaala- ja henkilöhygienia, tekstiilien pesu, sekä annostelu- ja pesutekniikka ovat osaamisemme keskiössä.

 

Haemme nyt

PUHTAUS- JA HYGIENIA-ASIANTUNTIJAA

 

Tehtävän toiminta-alue on Etelä-Suomi ja tehtävä on hoidettavissa pääkaupunkiseudulta käsin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ammattipuhtaus ja -hygienia -liiketoimintayksikössä HoReCa- ja ammattisiivouksen avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja annostelulaiteratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä luot aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja informaatiota mm. heidän astianpesuprosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

 

Odotamme sinulta:

  • kaupallista- ja myynnillistä työotetta
  • teknistä koulutustaustaa
  • vähintään 2-3 vuoden kokemus teknisestä asiakaspalvelusta
  • vähintään sähköalan peruskoulutusta (sähköpätevyysluokkaa 2 tai 3 katsotaan eduksi)
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä
  • tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallintaa

 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Palkkaus sisältää vapaan autoedun.

Lisätietoa tehtävästä antaa 15.10. klo 15 - 16.30 ja 18.10. klo 8 - 10 myyntipäällikkömme Lea Uuksulainen p. 040 506 3430. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään torstaina 25.10.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 14.11.2018 mahdollista työhaastattelua varten.