(Poistunut julkaisusta)

Puhtaus- ja hygienia-asiantuntija
KiiltoClean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Haemme nyt puhtaus- ja hygienia-

ASIANTUNTIJAA

 

Tehtävän toiminta-alue on Oulun talousalue ja Lapin lääni. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ammattipuhtauden ja -hygienian avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja palveluratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä lisäksi luot uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja koulutusta heidän prosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteystyössä yhteistyökumppaniemme kanssa sekä kommunikoit sujuvasti tuotekehityksemme ja markkinoinnin kanssa. Asemapaikkasi on konsernin Oulun toimipiste ja tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

 

Tehtävässä onnistumisen edellytykset:

  • terveydenhuollon ja/tai kaupallinen koulutus (esim. sairaanhoitaja, restonomi, tradenomi)
  • kokemus puhtaus- ja hygienia-alueen asiantuntijatehtävistä lasketaan eduksi
  • tinkimätön asiakaslähtöisyys kaikessa tekemisessä
  • hyvät vuorovaikutus-, koulutus- ja viestintätaidot
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallinta

 

Tarjoamme ammatillisesti innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä vapaa autoetu. 

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkömme Mikko Ruhtinas, puh. +358 40 5893263, 6.4. klo 13-15 tai 10.4. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 22.4.2018 osoitteessa http://www.kiiltoclean.com/careers.