(Poistunut julkaisusta)

Puhtaanapitotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Kukaan ei pärjää ilman siivousta, eikä kukaan pärjää tässäkään tilanteessa ilman arvokasta puhtaanapidontyöntekijää. Jos joku teistä on vielä vailla puhtaanapidon töitä, ole meihin yhteydessä, sillä etsimme nyt tarkalla työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja siivoojia erilaisiin keikkaluonteisiin siivoustehtäviin.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Ajokortin ja hygieniapassin katsomme eduksi ja yrityskielenä on Suomi, jonka myötä edellytämme hyvää Suomen kielen osaamista. Ole suoraan yhteydessä meihin, niin kerrotaan työtehtävistä tarkemmin ja samalla voi kertoa jo omaa osaamistasi ja työkokemuksiasi.

Sanna Kovalainen 050 444 4425 sanna.kovalainen@sihti.fi
Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!