(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeuttiharjoittelija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Puheterapeuttiharjoittelija

Työavain 2-269-19
Määräaikainen harjoittelu alkaen 12.08.2019 (päättyy 11.12.2019)
Hakuaika päättyy 23.04.2019 kello 15:45
Lasten terapiapalvelut , Pihatörmä 1 B 02210 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme suomenkielistä puheterapeuttiharjoittelijaa Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin. Harjoittelun kesto on 4 kk. Harjoittelu on tarkoitettu puheterapeuttiopiskelijoille. Lasten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset / perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto tai kielellisten taidot eivät etene ikätasoisesti. Lasten kuntoutuspalveluiden puheterapeutit toteuttavat ohjausta, arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista puheterapiaa. Painopistealueita työskentelyssämme ovat moniammatillinen yhteistyö, ohjauksellinen, konsultoiva ja jalkautuva työskentelyote. Toimipisteemme sijaitsevat Olarissa, Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa. Harjoittelu toteutuu Olarin toimipisteessä. Haastattelut tehtävään pidetään 2.5.19 klo 12-14 ja 15.30-16.30.


Kelpoisuusvaatimus: Harjoittelupaikka on tarkoitettu logopedian opiskelijoille opintoihin liittyväksi päättöharjoitteluksi.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, rohkeutta kysellä ja tarttua toimeen sekä intoa uuden oppimiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1247,65 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 30 h / vko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Puheterapeutti/palveluvastaava Laura Hansen
043 8253 178
etunimi.sukunimi@espoo.fi
jätäthän vastaajaan viestin, mikäli et tavoita