Puheterapeuttiharjoittelija, 2 tehtävää, Lasten kuntoutuspalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme kahta suomenkielistä puheterapeuttiharjoittelijaa Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin. Harjoittelun kesto on 4 kk. Harjoittelun alku- ja lopetuspäivämääristä voidaan sopia tarpeen mukaan, kuitenkin niin, että harjoittelu saadaan päätökseen 31.12.2021 mennessä. Harjoittelu on tarkoitettu loppuvaiheen puheterapeuttiopiskelijoille.

Lasten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset / perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto tai kielellisten taidot eivät etene ikätasoisesti.

Lasten kuntoutuspalveluiden puheterapeutit toteuttavat ohjausta, arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista puheterapiaa. Painopistealueita työskentelyssämme ovat moniammatillinen yhteistyö, ohjauksellinen, konsultoiva ja jalkautuva työskentelyote.

Toimipisteemme sijaitsevat Olarissa, Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa. Harjoittelut toteutetaan syksyllä 2021 Olarin ja Espoon keskuksen toimipisteissä.

Haastattelut tehtävään pidetään etänä videovälitteisesti Teamsillä. Haastattelut pidetään ti 23.3. klo 8:30 ja 9:30 sekä ke 24.3. klo 8:30 ja 9:30.

Työaika: 30 h / työviikko, harjoittelijapalkka tälle työajalle 1263,95€/kk

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Harjoittelupaikka on tarkoitettu logopedian opintoihin liittyväksi päättöharjoitteluksi.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus ja työyhteisötaitoja, rohkeutta kysellä ja tarttua toimeen sekä intoa uuden oppimiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten kuntoutuspalvelut, perheneuvolat, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot