(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt puheterapeuttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen. Työn sijaintipaikka vai toimia mikä tahansa YTHS:n oma palvelupiste, sillä työtä tehdään pääasiassa digitaalisia palveluita hyödyntäen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristönä YTHS on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Työnkuvaan kuuluvat opiskeluterveydenhuollon oppaan mukaiset puheterapeutin palvelut, eli puhe- ja äänityöhön valmistuvien korkeakouluopiskelijoiden äänihäiriöiden alkuselvitykset ja jatkoselvitysten ja -hoidon koordinointi.  Työ on itsenäistä ja verkostomaista. Tarjoamme palvelua pääasiassa digitaalisesti etävastaanottoja hyödyntäen ja tärkeässä roolissa ovat myös muiden ammattilaisten konsultaatiot ja kouluttaminen. 

Odotamme sinulta puheterapeutin tutkintoa ja työkokemusta alan tehtävistä. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin ja englannin kielen taidon. 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Metsäniemi, puh. 0456338858. Tavoitat Päivin puhelimitse 19.11 klo 13-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Jätäthän tietosi viimeistään keskiviikkona 25.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.