(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Tikkurilan puheterapia/ Länsimäen terveysasema/ Puheterapia

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Lämpimästi tervetuloa Vantaalle tekemään merkityksellistä työtä huippuosaajien parissa! 

Perusterveydenhuollon puheterapeuttina pääset työskentelemään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisessa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. Verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa on myös tärkeä osa työtäsi. Lisäksi pääset halutessasi erikoistumaan kehitysvammahuollon asiakkaiden arviointeihin ja suunnittelemaan heidän kuntoutustaan.

Voit valita työpisteesi Tikkurilan toimipisteen ja Länsimäen terveysaseman välillä. Tulet työskentelemään osana alueellista moniammatillista työyhteisöä sekä osana Vantaan 29 puheterapeutin huippuporukkaa, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin, työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan mentoroinnin avulla ja työssä jaksamistasi tukee myös säännöllinen ryhmätyönohjaus. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi ja toimintayksikön esimies on niinikään läsnä ja tukenasi arjessa. Kaiken tämän ansiosta meillä on viihdytty vuosikymmeniä! 

Arvostamme halua kehittyä työssä ja annamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työn sisältöön. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on joko Tikkurilan tai Länsimäen puheterapiayksikkö. 

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Tehtäväkohtaisen palkan ja mahdollisen aikaisempaan työkokemukseen perustuvan lisän rinnalle tarjoamme mahdollisuutta reiluun rekrytointilisään. 

Mikäli kiinnostuit, soita ihmeessä lisätietoja tai laita hakemus tulemaan! Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, rentoa ja moniammatillista uutta kuntoutusyksikköä!

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti )

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suomen kielen kiitettävää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Aikaisempi työkokemus lasten ja aikuisten puheterapiasta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halun kehittää moniammatillista yhteistyötä ja verkostoa uudistuvassa kuntoutusyksikössämme

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika, työaika ma - pe


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Wulfing Anita
050 312 4391
anita.wulfing@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9 - 15

Lisätietoja antaa puheterapeutti Kati Karjalainen
Tavattavissa keskiviikkoisin ja torstaisin puh 0408453770
kati.karjalainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.