(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sairaalaan puheterapeutiksi.

Olemme Suomen suurin perusterveydenhuollon sairaala. Sairaalayksiköitämme ovat Laakson, Malmin ja Suursuon sairaalat. Yksikössämme toimii myös Helsingin kaupungin keskitetyt terapiapalvelut ja geriatrian poliklinikka.

Haemme puheterapeuttia monipuoliseen aikuispotilaiden arviointi- ja kuntoutustyöhön 2.12.2019 - 31.10.2020. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Työn sijainti on Laakson ja Malmin sairaaloissa.
Puheterapeuteille potilaat ohjautuvat Helsingin sairaalan osastoilta, geriatrian poliklinikalta, kotihoidosta ja terveysasemilta. Puheterapeutin tehtäviin kuuluu pääasiassa nielemisen ja kielellisten taitojen arviointi ja kuntoutus osasto- ja polikliinisille potilaille.

Arvostamme erityisesti kokemusta aikuisneurologisten potilaiden nielemisvaikeuksien arvioinnista ja kuntoutuksesta. Tarjolla on monipuolista työkokemusta ja mielenkiintoinen työ moniammatillisessa tiimissä kokeneiden kollegoiden parissa, jotka myös perehdyttävät työhön. Arvostamme joustavaa työotetta työn vaihtelevan luonteen vuoksi.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Laillistettu puheterapeutti (filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta).
Huomioimme hakijoina myös alan loppuvaiheen opiskelijat, joilla on opintoihin kuuluva pitkä harjoittelu suoritettuna.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

Luemme eduksi


3085,55 euroa/kk