(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kehitysvammapoliklinikalle puolipäiväistä puheterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten puheterapian kenttään liittyvien häiriöiden parissa. Työskentelemme asiakkaiden ja heidän lähipiirinsä kanssa moniammatillisesti. Työyhteisömme on iloinen, kehitys- ja koulutusmyönteinen työpaikka. Kehitysvammapoliklinikan työntekijöillä on erityisosaamista mm. yhteisöjen ohjaamisessa ja voimauttavassa vuorovaikutuksessa.

Kehitysvammapoliklinikalla puheterapeutti arvioi vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvän kuntoutuksen tarpeen sekä vastaa kuntoutuksen suunnittelusta, järjestämisestä ja seurannasta. Lisäksi puheterapeutti ohjaa lähi-ihmisiä vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvissä asioissa sekä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen (AAC) käytössä. Työhön sisältyy myös pienten kehitysvammaisten lasten varhaiskuntoutus. Suurin osa asiakkaidemme lääkinnällisestä kuntoutuksesta toteutuu Kelan kustantamana.

Aiempi työkokemus kehitysvammaisten ihmisten parissa on eduksi, mutta työ sopii myös vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle. Kehitysvammapoliklinikalla sinulle on tarjolla hyvä kollegoiden tuki, perehdytys ja ohjaus. Työ on joustavaa ja itsenäistä suunnittelua vaativaa.

Työtilat ovat Sofianlehdossa, mutta työskentelet myös asiakkaiden arkiympäristöissä eri puolilla kaupunkia. Helsingin kaupungin työsuhde-etuina on mm. lounasseteli ja työsuhdematkalippuetu.

Tule mukaan työstään innostuneeseen puheterapeuttitiimiimme!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Laillistettu puheterapeutti (filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


50%:a 3085,56/kk palkasta