(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Puheterapeutti

Työavain 2-253-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 08.05.2019 kello 15:45
Avokuntoutuspalvelut, Kuntoutussuunnittelu ja terapiat , Pihatörmä 1 C, 3.krs 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avokuntoutuspalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme puheterapeuttia Avokuntoutuspalveluihin, Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikköön vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ painottuu eri ikäisten kehitysvammaisten puheterapiatarpeen ja kommunikoinnin arviointiin, ohjaukseen ja apuvälinetarpeen arvioihin. Asiakkaina ovat keskeisesti myös kehitysvammaisten lähi-ihmiset kotona, koulussa, päiväkodissa sekä työ- ja toimintakeskuksissa. Mahdollisuus on ottaa vastaan myös aikuisia neurologisia asiakkaita. Työ on tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Puheterapeutti osallistuu tarvittaessa asiakkaiden kuntoutus- ja verkostokokouksiin. Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikössä työskentelee lääkäreitä, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, psykologi, neuropsykologi, kuntoutussuunnittelijoita, toimintaterapeutteja ja puheterapeutteja. Puheterapeutteja on yhteensä neljä. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, saat moniammatillisen työryhmän ja kehitysvammaisten lasten puheterapeuttikollegan tuen, suuren työnantajan henkilöedut kuten työsuhdematkalippuedun, ammatillista täydennyskoulutusta ja kilpailukykyisen palkan. Haastatteluille on varattu ajat: ti 14.5. klo 13-16 ja ke 15.5. klo 9-11.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu puheterapeutti. Huomioimme hakijoina myös alan loppuvaiheen puheterapeuttiopiskelijat, joilla on opintoihin kuuluva pitkä harjoittelu suoritettuna.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimi- ja verkostotyötaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Lisäksi luetaan eduksi työkokemus puheterapeuttina kehitysvammaisten parissa ja AAC-tuntemus.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3183,02 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Sosiaali- ja terveystoimen 3300 työntekijää huolehtivat espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Haluamme edistää kaikenikäisten kuntalaisten mahdollisuuksia hyvään arkeen ja omatoimiseen elämään. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja kannustamme kuntalaisia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
vs. johtava kuntoutussuunnittelija Riitta Eskola
0468771305
riitta.eskola@espoo.fi