(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut

Koivukylän sosiaali- ja terveysasema

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 19.02.2018 tai sopimuksen mukaan -

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi.

Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksiköstämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Tehtävän kuvaus

Perusterveydenhuollon puheterapeuttina tulet työskentelemään kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Lisäksi pääset arvioimaan kehitysvammahuollon asiakkaita ja suunnittelemaan heidän kuntoutustaan. Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. Verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa on myös tärkeä osa työtäsi.

Puheterapeuttina tulet työskentelmään osana Vantaan 29 puheterapeutin työyhteisöä, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin ja työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan kanssa. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on Koivukylän sosiaali- ja terveysasema.

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu.

Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa: Avoimen työilmapiirin Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Tervetuloa mukaan vantaalaiseen aktiiviseen puheterapiatyöhön!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Työaika: 38h 45 min / viikko

Yhteystiedot:
Johtava puheterapeutti vs.Susanna Surakka,
P. 050 312 4391
susanna.surakka@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Haethan paikkaa vain sähköisesti.