(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haemme uuteen Mehiläinen Länsi-Pohjan kuntoutuksen tiimiimme

PUHETERAPEUTTIA

äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen kuntoutustutkimus poliklinikan ja terapiapalveluiden moniammatilliseen tiimiin. Tehtävässä voi aloittaa mahdollisimman pian ja työ jatkuu 17.8.2019 saakka. Mehiläinen Länsi-Pohjassa työskentelee tällä hetkellä viisi muuta puheterapeuttia eri toimipisteissä.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy kehittää ja tuottaa kuntoutus- ja terapiapalveluita jouhevasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon alueella. Toiminnan lähtökohtana on laadukkaiden ja vaikuttavien puheterapiapalveluiden tarjoaminen joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Puheterapeutin tehtävä koostuu pääsääntöisesti aikuisten puheen, kielen, kommunikoinnin ja äänen häiriöiden tutkimuksesta ja kuntoutuksesta, nielemishäiriöiden tutkimisesta ja kuntoutuksesta sekä kommunikointimenetelmien ja -apuvälineiden tarpeen arvioinnista. Lisäksi työhön kuuluu kuntoutujien ja henkilökunnan ohjausta ja neuvontaa sekä jatkokuntoutustarpeen arviointia. Puheterapian toteutus on mahdollinen yksilö- tai ryhmäterapiana tarpeen mukaan. Lisäksi etäkuntoutusmahdollisuuksien hyödyntäminen työssä on mahdollista. Puheterapeutti työskentelee osastoilla sekä polikliinisesti avopuolen vastaanotoilla. Sopimuksen ja tarpeen mukaan on mahdollisuus etätyöhön.

Toimit jäsenenä moniammatillisissa tiimeissä, jossa yhteistyökumppaneina voivat olla mm. neurologi, neuropsykologi, toimintaterapeutit, fysioterapeutit ja muut kuntoutuksen ja hoitotyön ammattilaiset.
Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus aikuisneurologisesta puheterapeutin työstä sekä lisä- ja täydennyskoulutukset aikuisneurologiasta.

Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus, palkkatoiveen voi esittää. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mehiläinen Länsi-Pohjan
Tiimivastaava Marja-Leena Viinamäki, marja-leena.viinamaki@mehilainen.fi puh. 040-827 3971
Ylilääkäri Liisa-Karina Neuvonen, liisa-kaarina.neuvonen@mehilainen.fi puh. 040-581 1387