(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, Tikkurilan puheterapia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Tikkurilan puheterapia

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 23.09.2019 tai sopimuksen mukaan 


Perusterveydenhuollon puheterapeuttina pääset työskentelemään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Lisäksi pääset halutessasi arvioimaan kehitysvammahuollon asiakkaita ja suunnittelemaan heidän kuntoutustaan. Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. Verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa on myös tärkeä osa työtäsi. 

Puheterapeuttina tulet työskentelemään osana Vantaan 29 puheterapeutin työyhteisöä, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin ja työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan kanssa - meillä on viihdytty vuosikymmeniä! Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi ja esimies on läsnä ja tukenasi arjessa. Arvostamme halua kehittyä työssä ja annamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työn sisältöön. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on Tikkurilan puheterapiayksikkö. 

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista. 

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innovatiivista ja ainutlaatuista puheterapeuttien työyhteisöä!

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä ja mahdollinen rekrytointilisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot virka-aikaan:

Toimintayksikön esimies, Anita Wülfing
P. 050 312 4391
anita.wulfing@vantaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyrmäen puheterapian tiimivastaava Kati Karjalainen, puh. 040 845 3770, kati.karjalainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.