(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, Talterapeut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme ruotsin ja suomen kielellä työskentelevää puheterapeuttia ruotsinkieliseen tiimiimme Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin määraäaikaiseen tehtävään!

Vi söker en talterapeut till vårt svenska team som består av tre talterapeuter, en ergoterapeut och en barnpsykolog.

Inom habiliteringstjänsterna för barn i Esbo arbetar sammanlagt över 50 yrkeskunniga personer på tre olika enheter i Olars, Alberga och Esbo centrum. I arbetet ingår handledning, bedömning och habilitering av finsk-, svensk- och tvåspråkiga barn och unga under 18 år. Tyngdpunkten ligger på barn under skolåldern. Till arbetsuppgifterna hör också handledning, konsultation och mångprofessionellt samarbete med andra instanser, som arbetar med barn och familjer. Arbetet sker främst på mottagningen men handledning sker även i barnets vardagsmiljö. Hela det svenska teamet finns på Gårdsbrinken 1 i Olars. Den svenska familjerådgivningen finns på samma våning och har sin mottagning vägg i vägg med vår.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa joukkoomme tekemään hyvinvoivaa Espoota! Välkommen att arbeta för ett välmående Esbo!

Työpaikan nimi: Lasten kuntoutuspalvelut

Työaika: 38 h 45 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti

Tehtävässä edellytetään klykyä työskennellä sekä suomen että ruotsin kielellä puheterapeutin tehtävissä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, hinkuyskä ja influenssa)

Arvostamme kokemusta pienten lasten kanssa tehdystä puheterapiatyöstä.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologia, perheneuvolat, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.