(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti / Talterapeut, Lasten kuntoutuspalveluihin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme ruotsin ja suomen kielellä työskentelevää puheterapeuttia ruotsinkieliseen tiimiimme Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin määraäaikaiseen tehtävään!

Vi söker en talterapeut till vårt svenska team som består av tre talterapeuter, en ergoterapeut och en barnpsykolog.

Inom habiliteringstjänsterna för barn i Esbo arbetar sammanlagt över 50 yrkeskunniga personer på tre olika enheter i Olars, Alberga och Esbo centrum. I arbetet ingår handledning, bedömning och habilitering av finsk-, svensk- och tvåspråkiga barn och unga under 18 år. Tyngdpunkten ligger på barn under skolåldern. Till arbetsuppgifterna hör också handledning, konsultation och mångprofessionellt samarbete med andra instanser, som arbetar med barn och familjer. Arbetet sker främst på mottagningen men handledning sker även i barnets vardagsmiljö. Hela det svenska teamet finns på Gårdsbrinken 1 i Olars. Den svenska familjerådgivningen finns på samma våning och har sin mottagning vägg i vägg med vår.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös ryhmämuotoista työnohjausta. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa joukkoomme tekemään hyvinvoivaa Espoota! Välkommen att arbeta för ett välmående

Haastattelut tehtävään pidetään etävideoyhteydellä viikolla 9 tai 10. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Lasten kuntoutuspalvelut, Habiliteringstjänster för barn

Työaika: 38h 15min/vko

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti

Tehtävässä edellytetään: Kykyä työskennellä sekä suomen, että ruotsin kielellä puheterapeutin tehtävissä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, hinkuyskä ja influenssa)

Arvostamme: Kokemusta pienten lasten kanssa tehdystä puheterapiatyöstä.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, perheneuvolat, lasten puhe-ja toimintaterapiapalvelut sekä psykologipalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.