(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, puolipäiväinen
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Kehitysvammapoliklinikalle puolipäiväistä puheterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehitysvammapoliklinikalla puheterapeutti arvioi asiakaan vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvän kuntoutuksen tarpeen sekä vastaa kuntoutuksen suunnittelusta, järjestämisestä ja seurannasta. Puheterapiakuntoutuksesta suurin osa toteutuu Kelan kustantamana yksityisten palveluntuottajien toteuttamana.

Kehitysvammapoliklinikalla työtä tehdään moniammatillisesti asiakkaiden ja heidän lähipiiriensä kanssa. Puheterapeutti ohjaa asiakkaan lähi-ihmisiä vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvissä asioissa sekä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen (AAC) käytössä. Työhön sisältyy myös pienten kehitysvammaisten lasten varhaiskuntoutus ohjaten perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilöstöä tukemaan lapsen kehitystä moniammatillisesti. Kehitysvammapoliklinikan työntekijöillä on erityisosaamista mm. yhteisöjen ohjaamisessa ja voimauttavassa vuorovaikutuksessa.

Työtilat ovat Sofianlehdossa, mutta työskentelet myös asiakkaiden arkiympäristöissä eri puolilla kaupunkia. Kehitysvammapoliklinikalla sinulle on tarjolla hyvä kollegoiden tuki, perehdytys ja ohjaus. Voit suunnitella työpäiväsi joustavasti. Helsingin kaupungin työsuhde-etuina on mm. lounasseteli ja työsuhdematkalippuetu.
Työyhteisömme on kehitys- ja koulutusmyönteinen työpaikka. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Tule mukaan työstään innostuneeseen puheterapeuttitiimiimme!


Kelpoisuusehto:

Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Luemme eduksi:

Aiempi työkokemus kehitysvammaisten ihmisten parissa on eduksi, mutta työ sopii myös vastavalmistuneelle. Myös pian valmistuvat voidaan kutsua haastatteluun.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava puheterapeutti Meri Santaholma p. 09 310 52543, meri.santaholma@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/terveyspalvelut/kehitysvammapoliklinikka