(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, Myyrmäen terveysasema
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Myyrmäen terveysasema, puheterapia

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Perusterveydenhuollon puheterapeuttina pääset työskentelemään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisessa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen.  Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. Verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa on myös tärkeä osa työtäsi. Lisäksi pääset halutessasi arvioimaan kehitysvammahuollon asiakkaita ja suunnittelemaan heidän kuntoutustaan.

Tulet työskentelemään Vantaan läntisellä alueella osana moniammatillista työyhteisöä, mutta myös osana Vantaan 29 puheterapeutin huipputyöyhteisöä, jolla on säännöllisesti yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin, työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan mentoroinnin avulla ja työssä jaksamistasi tulee säännöllinen ryhmätyönohjaus. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi ja toimintayksikön esimies on niin ikään läsnä ja tukenasi arjessa. Kaiken tämän ansiosta meillä on viihdytty vuosikymmeniä! 

Arvostamme halua kehittyä työssä ja annamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työn sisältöön. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on Myyrmäen puheterapiayksikkö. 

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Tehtäväkohtaisen palkan ja mahdollisen aikaisempaan työkokemukseen perustuvan lisän rinnalle tarjoamme mahdollisuutta reiluun rekrytointilisään. 

Mikäli kiinnostuit, soita ihmeessä lisätietoja tai laita hakemus tulemaan! Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innovatiivista ja moniammatillista uutta kuntoutusyksikköä!

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti)

Luemme eduksi: Aikaisemman työkokemuksen lasten ja aikuisten puheterapiasta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halun kehittää moniammatillista yhteistyötä ja verkostoa uudistuvassa kuntoutusyksikössämme.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Wulfing, Anita
050 312 4391
anita.wulfing@vantaa.fi

Lisätietoja antaa Myyrmäen puheterapian tiimivastaava Kati Karjalainen, 0408453770, kati.karjalainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.