(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, Myyrmäen puheterapia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Myyrmäen puheterapia

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Perusterveydenhuollon puheterapeuttina pääset työskentelemään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisessa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa kehitysvammaisten asiakkaiden puheterapiatarpeen arvioiminen, varhaiskuntoutus ja konsultaatio sekä osallistuminen kehitysvammaisten asiakkaiden kuntoutustyöryhmiin. Lisäksi tulet tekemään kommunikoinnin apuvälinetarpeen arvioita. Työssäsi pääset toki tekemään myös perusterveydenhuollon puheterapeutin tehtäviä. Oleellinen osa puheterapiatyötä on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa sekä verkostoituminen ja yhteistyö kunnan eri organisaatioiden kanssa. 

Tarjoamme sinulle jouhevaa kollegiaalista tukea, hyvää perehdytystä ja kokeneemman kollegan antamaa yksilöllistä mentorointia. Lisäksi tarjoamme hyvät toimitilat, terapia- ja arviointivälineet sekä oman tilavan työhuoneen. Työssä jaksamistasi tukee säännöllinen ryhmätyönohjaus. 

Voit selkiyttää ja strukturoida työtäsi rytmittämällä kehitysvammapuolen ja perusterveydenhuollon työtehtäviä omille viikoilleen (esim. yksi viikko kuukaudesta varattu kehitysvammatyöhön). 

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Tehtäväkohtaisen palkan ja mahdollisen aikaisempaan työkokemukseen perustuvan lisän rinnalle tarjoamme mahdollisuutta reiluun rekrytointilisään. Mikäli kiinnostuit, soita ihmeessä lisätietoja tai laita hakemus tulemaan! Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innovatiivista ja moniammatillista uutta kuntoutusyksikköä!

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti)

Luemme eduksi: 

  • Aikaisemman työkokemuksen keva-työssä
  • Hyvät vuorovaikutustaidot 
  • Halun kehittää moniammatillista yhteistyötä ja verkostoa uudistuvassa kuntoutusyksikössämme

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Wulfing Anita
P. 050 312 4391
anita.wulfing@vantaa.fi
Tavoitettavissa 6.11.2019 klo 11 - 13 sekä 11.11.2019 klo 9.00 - 16.00

Lisätietoja tehtävästä antaa puheterapeutti Hannele Kettunen, P. 050 3145087, hannele.kettunen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.