(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, Länsimäen terveysasema, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut

Länsimäen terveysasema
Keilakuja 1, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 27.06.2019- 31.12.2019 tai aloitus sopimuksen mukaan


Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluja kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi.

Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössäsi työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksiköstämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Perusterveydenhuollon puheterapeuttina tulet työskentelemään kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. Verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa on myös tärkeä osa työtäsi.

Puheterapeuttina tulet työskentelemään osana Vantaan 29 puheterapeutin työyhteisöä, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin ja työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan kanssa. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on Länsimäen terveysasema.

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu.

Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Tervetuloa mukaan vantaalaiseen aktiiviseen puheterapiatyöhön!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava puheterapeutti va., Surakka Susanna
P. 050 312 4391
susanna.surakka@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.